fbpx
BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSE NAKUPE NAD 70 €

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSE NAKUPE NAD 70 €

BAMY ❤️

Dobrodošli na blogu moje nove spletne trgovine bamy.si. Sem mlada ženska, partnerka in mama. V prostem času, kolikor mi ga ostaja, rada ustvarjam – za to imam dobre gene, mama in nona sta bili moji vzornici. Ideja za spletno trgovino se je rodila med srebanjem kave v času karantene, ko nam je bilo onemogočeno nakupovanje v fizičnih trgovinah, a potrebovalo se je personalizirano darilo. Takrat sem ugotovila, da so taka darila zelo iskana, a je še vedno na tržišču dovolj prostora za nove personalizirane artikle. Vzela sem papir in svinčnik, spisala oporne točke in zagrizla v delo. Seveda pa brez podpore družine ne bi šlo, štejem jih kot del ekipe spletne trgovine bamy.si, zato bodo moji zapisi včasih pisani v množini.

Lepo je prejeti darilo, še lepše ga je pokloniti. In kaj je lepšega od misli na slavljenca med samim izbiranjem darila? Ni pomembna vrednost, pomembna je misel, to največ šteje. A če temu dodamo še ime slavljenca, mogoče njegov naziv, morda kratek citat, bo nasmeh ob odvijanju darila še večji. Ker imamo radi trajnost, smo se odločili za šivane personalizacije na izdelke, ki nam to omogočajo. Na voljo jih imate kar nekaj za velike in male, seveda pa bomo našo ponudbo še dopolnjevali, zato vas pozivam, da si shranite povezavo do spletne trgovine https://bamy.si/

Nadgradnja personalizacije izdelkov pa je kreacija svojih unikatnih izdelkov pod blagovno znamko BAMY. Lahko vam napovemo, da so v snovanju čudoviti izdelki za otroke, odrasle in živali. Prvi personalizirani izdelki po lastni zasnovi pa so bili že dekce za živali ter rutke.

Včasih pa si želimo podariti nekaj res unikatnega, edinstvenega, nekaj česar nihče drug ne more niti kupiti niti podariti. To so vsekakor ročni izdelki. Kdor ceni tovrstno umetnost, bo na naših poličkah našel unikate vredne nakupa. Ko pa že tako krasne izdelke personaliziramo, dobijo dodano vrednost. Ker sama zelo cenim ročna dela in ker vem, koliko znanja, časa in ljubezni je vpletenga v samo izdelavo, sem k sodelovanju povabila tudi nekatere slovenske ustvarjalke. https://bamy.si/rocni-izdelki/
Tako, podala sem vam zgolj uvodne smernice k raziskovanju moje nove spletne trgovine. Obljubljam vam, da bamy.si ne bo suhoparna spletna trgovina, ampak spletno stičišče idej, kjer boste kupci tudi naši zunanji sodelavci. Veseli bomo vaših odzivov. Več o tem pa v enem prihodnjih blogov.
0
    0
    Vaša košara
    Vaša košara je praznaNazaj v trgovino