fbpx
BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSE NAKUPE NAD 70 €

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSE NAKUPE NAD 70 €

DOSTAVA IN NAČIN PLAČILA

Cena poštnine z dostavno službo GLS znaša 4,00 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.
Dobavni rok za artikle na zalogi je običajno 4-7 delovnih dni.

NAČIN PLAČILA

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:
Podjetje BENAX PLUS d.o.o. si prislužuje pravico, da pri večjih vrednostih naročila od kupca zahteva plačilo blaga pred odpremo.
–  PLAČILO PO POVZETJU
z gotovino ali kartico ob prevzemu.
– PLAČILO PO PREDRAČUNU
(predračun boste prejeli po e-pošti), rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.
BENAX PLUS d.o.o., Ulica 9. Septembra 119, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici
IBAN: SI56 0400 0027 6950 170   BIC: KBMASI2X    NovaKBM d. d.
– PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI
Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).
– PREKO PAYPALA
Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu
za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

0
    0
    Vaša košara
    Vaša košara je praznaNazaj v trgovino