fbpx
BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSE NAKUPE NAD 70 €

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSE NAKUPE NAD 70 €

VELIČINA ČLOVEKA SE MERI TUDI PO LJUBEZNI DO ŽIVALI

Rada imam živali. Doma imamo psa, tri mačke, papagaja in akvarij z ribicami. Živali so pri hiši odkar vem zase. Kot mala punčka sem sanjala, da bom postala veterinarka in reševala živali, pomagala bolnim, hranila zapuščene in jim iskala nov dom. Poklicno pot sem kasneje izbrala popolnoma drugo, a ljubezen do živali je ostala in še vedno rešim kakšno zapuščeno muco. S to razliko, da jo potem obdržim, ker se na njih preveč navežem. Vedno poskrbim za sterilizacijo oz kastracijo, ker se kot odgovorna lastnica zavedam pereče problematike prevelikega števila zapuščenih in zanemarjenih živali.
Tale muca na sliki je naša Lucky, katero sem rešila iz kontejnerja, kamor jo je komaj skoteno nekdo zavrgel.
Ko sem lani postavljala tole spletno trgovino in razmišljala, kaj bi lahko novega ponudila ljudem, sem poleg otroških izdelkov https://bamy.si/product-category/personalizirana-darila/darila-za-otroke/
Takoj sem izdelala tudi personalizirano odejico za živali https://bamy.si/product/odejica-z-imenom-za- kuzke-in-muce/ Odziv je bil neverjeten, odejica je takoj postala naš hit in to se nadaljuje tudi letos, za kar sem res hvaležna.
Izdelujemo tudi personalizirane rutke za pse in mačke v dveh različnih modelih glede na zapiranje in sicer za zavezat in na zaponko https://bamy.si/product/rutka-z-imenom-za-kuzke-in-muce/
Sama večkrat finančno pomagam društvom, ki se ukvarjajo z reševanjem bolnih in zapuščenih živali, bodisi z donacijo hrane ali sms sporočili. Letos bom svojo pomoč malo spremenila oz dopolnila. Odločila sem se, da bom v letošnjem  letu del zaslužka od prodaje izdelkov za živali podarila društvom, ki se ukvarjajo s perečo problematiko reševanja zapuščenih nikogaršnjih živali, psov in mačk. Žal so društva pri nas finančno odvisna od donacij dobrih ljudi in licitacij, ki jih prirejajo sama, država jim ne nameni denarja, kar otežuje in omejuje njihovo delo. Vsak mesec bom izbrala drugo društvo. Sledite objavam na facebook strani spletne trgovine, kjer bodo mesečno objavljena društva, s katerimi bom sodelovala ter na instagramu. Sodelujte tudi vi. Pomagajte skrbeti za nikogaršnje živali, donirajte tudi z nakupom personaliziranih izdelkov za živali v naši spletni trgovini bamy.si. Hvala v njihovem imenu.
0
    0
    Vaša košara
    Vaša košara je praznaNazaj v trgovino